Resultaten voor universiteit van amsterdam psychologie

 
universiteit van amsterdam psychologie
Bachelor's' Psychology University of Amsterdam.
The Roeterseiland campus is an open, city campus located in the vibrant heart of Amsterdam. You can spend part of your study programme abroad. We have a wide network of contacts with universities across the world. Perhaps you want even more? We offer a unique Honours programme and an extensive choice of minors. Get an impression of our Bachelor's' Day. The Psychology programme will get a numerus fixus for 2018-2019. As with all numerus fixus programmes prospective students have to register through Studielink until 15 January 2018. More information about the selection procedure. 180 EC ECTS, 36 months Language of instruction. English Starts in. September CROHO code. Published by Psychologie.
Toelating, selectie en inschrijving Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating, selectie en inschrijving. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating, selectie en inschrijving. Check de toelatingseisen. Schrijf je in via Studielink. Doe mee aan de selectie. Betaal het collegegeld. Controleer, rond je inschrijving af. Voorlichting en contact. Toelating, selectie en inschrijving. Volg onderstaande stappen als je je wilt inschrijven voor Psychologie.
Psychologie Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Docent Kilian Wawoe Universiteit van Nederland. Waarom denken wij dat we geweldige werknemers zijn? Docent Mark van Vugt Universiteit van Nederland. Zijn vrouwen betere leiders dan mannen? Ik vind psychologie, en in het bijzonder Klinische psychologie en Klinische neuropsychologie ontzettend fascinerend.
Psychology University of Amsterdam.
Lectures, debates, valedictory lectures. Conferences and symposia. Contact Press Office. Filming or taking pictures on UvA premises. About the UvA. About the UvA. Facts and figures. Rules and regulations. Graduate Schools and Colleges. The UvA in Amsterdam. Life in Amsterdam.
Afdeling Psychologie Universiteit van Amsterdam.
De afdeling Psychologie is één van de zes afdelingen binnen de Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Het onderwijs en het onderzoek van de afdeling wordt verzorgd door zes programmagroepen. Voor de opleiding Psychologie zijn dat: Arbeids Organisatiepsychologie, Klinische Psychologie, Psychologische Methodenleer, Ontwikkelingspsychologie, Brein en Cognitie en Sociale Psychologie.
Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam.
Waarom Psychologie aan de UvA? Bij Psychologie aan de UvA heb je een keuze uit veel verschillende bachelorspecialisaties. Je kunt bij ons alle kanten op. Je krijgt onderwijs van toponderzoekers en ons lab biedt uitstekende onderzoeksfaciliteiten. Naast Engelstalige hoorcolleges volg je kleinschalige werkgroepen in het Nederlands waar je met je medestudenten de diepte ingaat en projecten uitvoert. De Roeterseilandcampus is een open stadscampus en bevindt zich middenin bruisend Amsterdam.
Masterfase Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Onderzoek en promoveren. Collegegeld en kosten. Toelating, selectie en inschrijving. Voorlichting en contact. Na je bacheloropleiding Psychologie kun je kiezen uit drie masterprogrammas.:
Studieprogramma Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating, selectie en inschrijving. Voorlichting en contact. Op deze pagina.: Het eerste jaar: introductie. Het tweede jaar: hoe doe je onderzoek? Het derde jaar: specialisatie. Bindend studieadvies BSA. De bachelor is zo ingericht dat je in principe 40 uur per week met je studie bezig bent. In het eerste jaar heb je wekelijks ongeveer 12 uur onderwijs. De resterende tijd besteed je aan zelfstudie. Je zoekt en bestudeert bijvoorbeeld materiaal in de bibliotheek, bereidt je voor op tentamens en schrijft werkstukken. Het eerste jaar: introductie. Het eerste studiejaar, de propedeuse, bestaat uit een inhoudelijk deel en een onderzoeksdeel. In het inhoudelijke deel maak je kennis met het vakgebied psychologie en al haar deelgebieden: biologische psychologie, sociale psychologie, ontwikkelings en onderwijspsychologie, arbeids en organisatiepsychologie, klinische psychologie en cognitieve psychologie.
Contact Psychologie Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Algemene contactgegevens afdeling Psychologie.:
Psychologie Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Op onze afdeling Psychologie werken getalenteerde en internationaal bekende onderzoekers op een eigenwijze manier aan een beter begrip van de menselijke geest en menselijk gedrag.

Contacteer ons