Meer resultaten voor universiteit van amsterdam opleidingen

 
universiteit van amsterdam opleidingen
Inschrijven bachelor Universiteit van Amsterdam.
Let op: sommige opleidingen hebben een numerus fixus of selectieprocedure en een andere deadline voor inschrijving. Soms moet je je, naast Studielink, ook inschrijven bij de opleiding zelf. Na 1 mei is toelating alleen nog mogelijk in specifieke gevallen. Doe mee aan UvA Matching. Met UvA Matching check je je studiekeuze voordat je echt aan de studie begint. Betaal het collegegeld. Je bent pas ingeschreven als je aan zowel de inschrijf als de betalingsverplichting hebt voldaan en je bent toegelaten tot de opleiding in geval van een numerus fixus/selectie. Controleer altijd bij je opleiding of je je apart moet inschrijven voor vakken de uiterlijke datum van inschrijving voor vakken kan al vóór 1 september of 1 februari liggen. Pas wanneer je bent ingeschreven, kun je gebruikmaken van de onderwijs en studentenvoorzieningen en tentamens afleggen. Studielink houdt je tussentijds op de hoogte van de status van je inschrijving. Heb je een niet-Nederlandse vooropleiding? Lees dan meer via onderstaande link in Engels. Applying for a degree programme. Gepubliceerd door Universiteit van Amsterdam.
Studeren aan de UvA Universiteit van Amsterdam.
Over de UvA. Over de UvA. Feiten en cijfers. Beleid en financiën. Regelingen en reglementen. College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties.
Opleidingen overzicht zoeken Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Er zijn geen opleidingen gevonden voor de gekozen filters. Welke studie past bij jou? Ontdek het hier! Proefstuderen najaar 2018 Vooraanmelden. Loop een dag mee. Vraag een brochure aan. Hoe kies je een studie? Van studie wisselen. Waarom studeren aan de VU?
Bacheloropleidingen Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Audits rond opleidingen. Audits op instellingsniveau. Bijvakken voor studenten. Gedrags en Bewegingswetenschappen. School of Business and Economics. Studeren in het buitenland. School of Business and Economics. VU medisch centrum. Cursussen en trainingen. Aanschuiven bij BA en MA onderwijs. Cursussen voor studenten. Voorbereidend jaar anderstalige studenten VASVU. VU Honours Programme. First semester courses. Second semester courses. Zomercursus in Dutch. Zomercursus in Dutch. Vervoer en accommodatie. Docenten en begeleiding. Kosten en betaling. Contact en aanmelden. Why the Honours Programme? VU vanaf vijftig HOVO. Universiteit van Nederland. Toelating en inschrijving. Wonen in Amsterdam.
Studeren in deeltijd Universiteit van Amsterdam.
De colleges worden overdag, s avonds of op zaterdag gegeven, dat is afhankelijk van de opleiding. In de opleidingenlijst kun je, bij Studievorm, filteren op de optie deeltijd. Zo zie je welke opleidingen een deeltijdoptie bieden. Gepubliceerd door Universiteit van Amsterdam.
Bacheloropleidingen Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Mens en Maatschappij 22. Taal en Regio 19. Kunst en Cultuur 11. Economie en Bedrijfskunde 10. Interdisciplinair / brede opleidingen 9.
Hoe kies je een studie? Universiteit van Amsterdam.
Ga daarom niet over één nacht ijs. Maak tijd vrij voor je studiekeuze en ga er actief mee aan de slag. De stappen en bijbehorende videos helpen je op weg. Video wordt geladen. Volg deze stappen.: Gepubliceerd door Universiteit van Amsterdam.
Bachelor Pedagogische wetenschappen Universiteit van Amsterdam.
Waarom Pedagogische wetenschappen aan de UvA? Vanaf september 2017 start een geheel vernieuwd programma van de bachelor Pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Met dit programma leiden we je op tot een maatschappelijk betrokken pedagoog met kennis van opvoeding, ontwikkeling en onderzoek.
Opleidingen Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam.
Over de UvA. Feiten en cijfers. Beleid en financiën. Regelingen en reglementen. College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA.
Opleidingen UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
Blackboard SIS / Cijfers MijnUvA app UvAdata Monitors UvAdata Monitors Alle feiten en cijfers over de Universiteit van Amsterdam Webmail Bibliotheek Roosters Studiegids. Delen Delen via email Delen op facebook Delen op linkedin Delen op twitter Delen via Google Print Print deze pagina.

Contacteer ons