Resultaten voor rechten studeren universiteit amsterdam

 
rechten studeren universiteit amsterdam
Toelating en inschrijven Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating en inschrijven. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijven. Inschrijven via Studielink. Betaal het collegegeld. Toelating en inschrijven. Schrijf je in voor de rechtenstudie. Om je in te schrijven voor de opleiding Rechtsgeleerdheid doorloop je de onderstaande stappen.: Check de toelatingseisen. Schrijf je in via Studielink deadline: 1 mei. Doe mee aan UvA Matching. Betaal je collegegeld. Rond je inschrijving af. Als onderdeel van de inschrijfprocedure ontvang je in de zomer van ons een intakeformulier. Heb je vragen? Neem contact met ons op of raadpleeg onze antwoorden op veelgestelde vragen. Toelating met hbo-propedeuse aangepast. De toelatingseisen voor studenten met een hbo-propedeuse zijn veranderd. Vanaf studiejaar 2018-19 word je direct toegelaten tot de universitaire bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UvA als je je propedeuse van HBO Rechten croho 39205 in 1 jaar hebt behaald.
Rechten studeren aan de UvA Rechtsgeleerdheid YouTube.
University of Amsterdam 40616, views. Rechtsgeleerdheid Radboud Universiteit Duration: 335. Rechten Nijmegen 6127, views. Rechtsgeleerdheid studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam VU Duration: 238. RechtenfaculteitVU 16092, views. Gaat je geheugen kapot, als je teveel voor je computer hangt? Erik Scherder 1/5 Duration: 1626.
Rechtsgeleerdheid Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Bovendien bevindt de VU campus zich midden op de Zuidas in Amsterdam. De VU is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Als je bent afgestudeerd, krijg je de titel Bachelor of Laws LLB. Je hebt dan kennisgemaakt met alle basisgebieden van het recht. Veel van onze bachelorstudenten kiezen voor een verdiepende master, waardoor ze hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Met je master op zak kun je kiezen voor klassieke beroepen zoals advocaat, maar kun je bijvoorbeeld ook gaan werken bij de politie, een politieke partij of een bank. Met jouw brede opleiding en kritische houding ben je ook geschikt voor beroepen die niet typisch juridisch zijn. Alle voor jou interessante masters vind je op rechten.vu.nl/masters. Aan de VU kun je met de volgende vwo-profielen Rechtsgeleerdheid studeren.: Natuur en Gezondheid. Natuur en Techniek. Economie en Maatschappij. Cultuur en Maatschappij. Hierbij geldt de volgende aanvullende eis: Nederlands op 6 vwo-niveau. Heb je een hbo-propedeuse Rechten of Hogere Juridische Opleiding van Hogeschool Zuyd?
Toelatingseisen Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating en inschrijven. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijven. Inschrijven via Studielink. Betaal het collegegeld. Bacheloropleidingen Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Om rechten te kunnen studeren, voldoe je aan de onderstaande toelatingseisen.:
Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Onze afgestudeerden werken o.a. in het bedrijfsleven, bij financiële instellingen, in de politiek, bij de rechtbank en bij de overheid. Video wordt geladen. Bij de Amsterdam Law Firm werk je samen aan echte zaken. Is rechten studeren iets voor jou?
Masters na je bachelor Rechtsgeleerdheid Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijven. Masters na je bachelor Rechtsgeleerdheid. Ben je na je bachelor klaar voor verdere wetenschappelijke specialisatie of juist verbreding? Volg dan ook een juridische masteropleiding aan de UvA. Verder specialiseren in het recht. Het overgrote deel van onze bachelorstudenten kiest voor een juridische master. Voor toegang tot de vervolgopleidingen voor de rechterlijke macht of de advocatuur is een juridische master verplicht. Wij bieden een grote verscheidenheid aan juridische masteropleidingen, sommige onderverdeeld in specialistische tracks.: Na je bachelor kun je ook een tweejarige onderzoeksmaster volgen, die je voorbereidt op een promotietraject en een loopbaan als onderzoeker. Denk bijvoorbeeld aan.: Public International Law. Al onze juridische masters. Onderzoek en promoveren. Klaar met je master? Dan kun je ook kiezen voor een wetenschappelijke carrière aan de universiteit: een proefschrift schrijven en promoveren.
Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Voor de Universiteit van Nederland gaf hij 5 aanstekelijke minicolleges over aansprakelijkheidsrecht. Meer over ons onderwijs. Het Amsterdam Research Institute for Legal Studies ARILS omvat een indrukwekkende verscheidenheid aan onderzoeksgroepen en onderzoeksverbanden. Onze onderzoekers houden zich bezig met onderwerpen die uiteenlopen van privaat en publiekrecht en belastingrecht tot arbeidsrecht en informatierecht.
Studieprogramma Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Meer informatie vind je in de Studiegids. Met onze speciale Asser-werkgroepen maak je een vliegende start en bereid je je voor op de Amsterdam Law Firm en/of het Honourscollege. Voor deze werkgroepen moet je worden geselecteerd. Het 2 de jaar. Je krijgt in het tweede jaar vooral nieuwe publiek en privaatrechtelijke vakken, zoals internationaal recht, goederenrecht, aansprakelijkheidsrecht en bestuursrecht. Aan het einde van het jaar kun je kiezen uit.: Ook na je tweede studiejaar kun je nog beslissen je te gaan specialiseren in Fiscaal recht. Dat is een aparte studierichting en je haalt dan ook een bachelordiploma Fiscaal recht. Het 3 de jaar: vrijekeuzeruimte. De eerste helft van het derde jaar kun je zelf invullen. Je kunt bijvoorbeeld.: aan een universiteit in het buitenland studeren bij een van onze partner-universiteiten.
Rechten Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Rechten studeren aan de UvA geeft je een brede kijk op het vakgebied.

Contacteer ons