Zoeken naar opleidingen universiteit amsterdam

 
opleidingen universiteit amsterdam
Studeren aan de UvA Universiteit van Amsterdam.
Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies.
Vrije Universiteit Amsterdam Deeltijdopleidingen.
De opleidingen van Vrije Universiteit Amsterdam zijn wel officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoen hierdoor aan wettelijke eisen. Alleen erkende opleidingen mogen door de overheid erkende hbo of wo diplomas afgeven en bij deze onderwijsinstelling kun je zo'n' erkend diploma behalen.
Masteropleidingen Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Blijf in contact! Vrije Universiteit Amsterdam. Home Onderwijs Masteropleidingen. Als master kijk je verder dan kennis alleen. Ga naar masters.vu.nl om al onze masteropleidingen te bekijken. Studeren bij de VU betekent verder kijken. Wat je ook studeert, bij de VU kijk je verder dan kennis alleen. Verder dan wat voor de hand ligt. Dan de grenzen van je eigen studie. Het betekent studeren met een open blik. Met oog voor de maatschappij en wat daar gebeurt. Een master die aansluit op jouw interesses en capaciteiten. De VU biedt meer dan 100 masteropleidingen aan. Met een master bereid je je verder voor op een breed scala een academische beroepen. Je kunt ook kiezen uit masters die specifiek gericht zijn op onderzoek doen research masters of waarmee je leraar in het voortgezet onderwijs kunt worden. Veel masteropleidingen aan de VU zijn Engelstalig, waardoor je samen met internationale studenten studeert. Om toegelaten te worden tot een masteropleiding is een voltooide bacheloropleiding altijd verplicht, maar niet altijd meer voldoende. De opleidingen hanteren ieder eigen specifieke voorwaarden, die afgestemd zijn op de inhoud van het masterprogramma.
Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Studeren in het buitenland. Tijdens je opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb je de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je brengt als uitwisselingsstudent een semester 4 tot 6 maanden door bij een partneruniversiteit van de VU. Een onvergetelijke ervaring tijdens je studie. Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie.
Bacheloropleidingen Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Mens en Maatschappij 22. Taal en Regio 19. Kunst en Cultuur 11. Economie en Bedrijfskunde 10. Interdisciplinair / brede opleidingen 9.
Opleidingen overzicht zoeken Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Kies je opleiding bij de VU. Er zijn geen opleidingen gevonden voor de gekozen filters. Welke studie past bij jou? Ontdek het hier! Proefstuderen najaar 2018 Vooraanmelden. Loop een dag mee. Vraag een brochure aan. Hoe kies je een studie?
Bacheloropleidingen Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Audits rond opleidingen. Audits op instellingsniveau. Bijvakken voor studenten. Gedrags en Bewegingswetenschappen. School of Business and Economics. Studeren in het buitenland. School of Business and Economics. VU medisch centrum. Cursussen en trainingen. Aanschuiven bij BA en MA onderwijs. Cursussen voor studenten. Voorbereidend jaar anderstalige studenten VASVU. VU Honours Programme. First semester courses. Second semester courses. Zomercursus in Dutch. Zomercursus in Dutch. Vervoer en accommodatie. Docenten en begeleiding. Kosten en betaling. Contact en aanmelden. Why the Honours Programme? VU vanaf vijftig HOVO. Universiteit van Nederland. Toelating en inschrijving. Wonen in Amsterdam.
Masterprogramma's' Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Typen masters, schakelprogramma. Studeren aan de UvA. Research master 24. Executive master 16. Duale master 12. Joint programme 2. Advanced master 1. Taal van de opleiding 16. Economie en Bedrijfskunde 54. Maatschappij en Gedragswetenschappen 79. Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica 40. Economie en Bedrijfskunde 46. Onderwijs en Opvoeding 36. Taal en Literatuur 35. Sociale en Gedragswetenschappen 32. Recht en Bestuur 26. Kunst en Cultuur 25. Communicatie en Media 18. Levens en Aardwetenschappen 14. Filosofie en Religiewetenschappen 11. Geschiedenis en archeologie 11. Mens en Maatschappij 3. Aarde en Milieu 2. Interdisciplinair / brede opleidingen 2.
Opleidingen UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
Blackboard SIS / Cijfers MijnUvA app UvAdata Monitors UvAdata Monitors Alle feiten en cijfers over de Universiteit van Amsterdam Webmail Bibliotheek Roosters Studiegids. Delen Delen via email Delen op facebook Delen op linkedin Delen op twitter Delen via Google Print Print deze pagina.

Contacteer ons