Zoeken naar universiteit amsterdam rechten

 
universiteit amsterdam rechten
Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Voor de Universiteit van Nederland gaf hij 5 aanstekelijke minicolleges over aansprakelijkheidsrecht. Meer over ons onderwijs. Het Amsterdam Research Institute for Legal Studies ARILS omvat een indrukwekkende verscheidenheid aan onderzoeksgroepen en onderzoeksverbanden. Onze onderzoekers houden zich bezig met onderwerpen die uiteenlopen van privaat en publiekrecht en belastingrecht tot arbeidsrecht en informatierecht.
Rechtsgeleerdheid Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Heb je een hbo-propedeuse Rechten of Hogere Juridische Opleiding van Hogeschool Zuyd? dan ben je direct toelaatbaar. Er zijn geen aanvullende eisen. Ouder dan 21? Ben je Nederlands, voldoe je niet aan één van bovenstaande opleidingseisen en ben je 21 jaar of ouder? Dan bestaat de mogelijkheid om via het colloquium doctum toegelaten te worden tot de opleiding. De volgende deelcertificaten dienen te worden behaald op 6 vwo-niveau.: Naar keuze Duits of Frans of Spaans. Als je wil instromen met een buitenlands diploma moeten we eerst vaststellen of je diploma gelijkwaardig is aan een Nederlandse vwo-diploma. In het algemeen moet je een diploma hebben behaald met de volgende vakken op 6 vwo-niveau.: Onder het kopje Deficiënties wegwerken vind je welke taalcertificaten de Vrije Universiteit accepteert.
Studieprogramma Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Kom werken bij de Amsterdam Law Firm, waar je als student aan de slag gaat met echte zaken. Onder begeleiding van juristen uit de praktijk en onze eigen docenten werk je in teams van maximaal 8 studenten samen aan realistische zaken. Ik vind het leuk om iets te leren waarmee ik mensen kan helpen Frank Eliasberg vertelt ook in video waarom hij voor rechten gekozen heeft.
Home Rechten Universiteit van Amsterdam.
Rechten Bachelor en Master. Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Vrijdagavond 15 juni activeren UvAnetID en wijzigen wachtwoord niet mogelijk 31-05-2018. Inloopspreekuur studieadviseurs 24-05-2018. Aanmelden voor vakken 1e semester 2018-2019? Regel eerst je herinschrijving 15-05-2018. Vanaf studiejaar 2017-2018. Overgang nieuw bachelor-curriculum. Frank Nack is UvA's' Docent van het Jaar 31-05-2018. Doelmatigheidskorting moet van tafel 30-05-2018. Resultaten Blackboard SIS UvAdata Monitors UvAdata Monitors Alle feiten en cijfers over de Universiteit van Amsterdam Webmail Bibliotheek Roosters Studiegids.
Rechten Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Rechten studeren aan de UvA geeft je een brede kijk op het vakgebied.
Masters na je bachelor Rechtsgeleerdheid Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijven. Masters na je bachelor Rechtsgeleerdheid. Ben je na je bachelor klaar voor verdere wetenschappelijke specialisatie of juist verbreding? Volg dan ook een juridische masteropleiding aan de UvA. Verder specialiseren in het recht. Het overgrote deel van onze bachelorstudenten kiest voor een juridische master. Voor toegang tot de vervolgopleidingen voor de rechterlijke macht of de advocatuur is een juridische master verplicht. Wij bieden een grote verscheidenheid aan juridische masteropleidingen, sommige onderverdeeld in specialistische tracks.: Na je bachelor kun je ook een tweejarige onderzoeksmaster volgen, die je voorbereidt op een promotietraject en een loopbaan als onderzoeker. Denk bijvoorbeeld aan.: Public International Law. Al onze juridische masters. Onderzoek en promoveren. Klaar met je master? Dan kun je ook kiezen voor een wetenschappelijke carrière aan de universiteit: een proefschrift schrijven en promoveren.
Contact Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Ga naar detailpagina. 1001 NA Amsterdam. Praktische informatie voor UvA-studenten. Informatie over roosters, studiebegeleiding, de bibliotheek en meer praktische zaken staan in de A-Z-lijst op de studentensite Rechten.: Handige contactgegevens, zoals die van de onderwijsbalie, staan ook op de studentensite Rechten.
Toelating en inschrijven Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating en inschrijven. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Feiten en cijfers. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijven. Inschrijven via Studielink. Betaal het collegegeld. Toelating en inschrijven. Schrijf je in voor de rechtenstudie. Om je in te schrijven voor de opleiding Rechtsgeleerdheid doorloop je de onderstaande stappen.: Check de toelatingseisen. Schrijf je in via Studielink deadline: 1 mei. Doe mee aan UvA Matching. Betaal je collegegeld. Rond je inschrijving af. Als onderdeel van de inschrijfprocedure ontvang je in de zomer van ons een intakeformulier. Heb je vragen? Neem contact met ons op of raadpleeg onze antwoorden op veelgestelde vragen. Toelating met hbo-propedeuse aangepast. De toelatingseisen voor studenten met een hbo-propedeuse zijn veranderd. Vanaf studiejaar 2018-19 word je direct toegelaten tot de universitaire bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UvA als je je propedeuse van HBO Rechten croho 39205 in 1 jaar hebt behaald.
Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam.
Rijke traditie, sterk verweven met de stad. Tolerante, open en internationale academische traditie, teruggaand tot 1632. Toen was de universiteit al nauw verweven met de stad. Amsterdam huisvest talrijke internationale bedrijven en instellingen: interessant voor het vinden van een stageplek en een baan.

Contacteer ons