Resultaten voor parkeren vrije universiteit amsterdam

 
parkeren vrije universiteit amsterdam
Parkeertarieven Parkeerbedrijf VU-VUmc.
Met deze kaart kan de bestuurder in en uitrijden zonder een bezoek aan de betaalautomaat. / 24 uur. In de garage P2 VUmc kun je in het weekend parkeren voor 1 per 24 uur mits u naar Amsterdam Centrum heen en weer reist met het openbaar vervoer.
Per auto Campus bereikbaarheid Vrije Universiteit Amsterdam.
Blijf in contact! Vrije Universiteit Amsterdam. Home Over de VU Contact/Routebeschrijving Campus bereikbaarheid Per auto. Bereikbaarheid per auto. Hieronder treft u locaties aan waar momenteel wegwerkzaamheden zijn die mogelijk uw reis met de auto naar de VU Campus of VU Uilenstede kunnen beïnvloeden. Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat er op de VU Campus niet geparkeerd kan worden. U kunt uw auto parkeren in de parkeerlocaties P1 of P2 VU-VUmc.
Routebeschrijving en parkeren VUmc.
Informatie parkeren voor mensen met een handicap. Digitale plattegrond polikliniek. Vanuit alle richtingen kunt u op de rondweg ten zuiden van Amsterdam komen, de A10. U volgt die rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert / Amstelveen / VUmc. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf om bij het VUmc te komen.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
PR Transferium VU MC Amsterdam.
PR VU MC is alleen toegankelijk in het weekeinde. U kunt hier goedkoop parkeren en ook nog goedkoop met het openbaar vervoer naar centrum van Amsterdam als u gebruik maakt van de PR regeling. PR VU Medisch Centrum is een van de PR Locaties in Amsterdam, waar u goedkoop kunt parkeren als u het centrum van Amsterdam wilt bezoeken.
Routebeschrijving Auto Routebeschrijvingen Vrije Universiteit Amsterdam.
Blijf in contact! Vrije Universiteit Amsterdam. Home Over de VU Contact/Routebeschrijving Routebeschrijvingen Routebeschrijving Auto. De VU is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 om Amsterdam bereikbaar. U volgt die rondweg tot de afslag S108 Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion. Aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse bos/Amstelveen oprijden. Na 200 meter bij het VU medisch centrum slaat u linksaf De Boelelaan op. Bij de volgende kruising ziet u de VU Campus rechts voor u, met verderop aan de De Boelelaan het Hoofdgebouw. VU Campus in Google maps. VU Uilenstede in Google maps. Parkeren: In de directe omgeving van de VU Campus garages kunt u gebruikmaken van P1 VUmc onder GGZ/Spoedeisende Hulp gebouw, ingang Amstelveenseweg en de P2 VUmc onder ACTA gebouw, ingang Gustav Mahlerlaan 3004.
Parkeren de Boelelaan Amsterdam.
Let altijd op de tarieven en tijden op de automaat! PR Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam. Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat. Lees meer op: PR Amsterdam.
Parkeerlocaties Parkeerbedrijf VU-VUmc.
Amstelveenseweg 587, 1081 JC, Amsterdam. Bekijk deze locatie op de kaart. Komt u voor de polikliniek, CCA, O2 Labgebouw, Vrije Universiteit of ACTA? Dan is de P2 VUmc garage onder het ACTA-gebouw de meest geschikte parkeerlocatie. Bent u slecht ter been?
Parkeerbedrijf VU-VUmc.
Parkeren rondom VU en VUmc. Rondom de Vrije Universiteit VU en het VUmc zijn verschillende parkeerlocaties waar bezoekers, patiënten en medewerkers tegen betaling kunnen parkeren. Op deze site treft u informatie over de kosten en locaties die worden beheerd door het Parkeerbedrijf VU-VUmc.
Campus bereikbaarheid Contact/Routebeschrijving Vrije Universiteit Amsterdam.
Ik reis met het Openbaar Vervoer. Ik ga met de auto. Ik kom op de fiets. Voor routebeschrijvingen en parkeren.: Plattegrond VU campus en routebeschrijving. Openingstijden VU en jaarkalender. Social Media VU. Openingstijden / route. Werken bij de VU. Copyright 2018 Vrije Universiteit Amsterdam.

Contacteer ons