Resultaten voor vrije universiteit amsterdam bibliotheek

 
vrije universiteit amsterdam bibliotheek
EX-LIBRIS bibliotheek van de Vrije Universiteit Amsterdam Librariana.
Voorgesteld is het zegel van de Vrije Universiteit, met in het randschrift de tekst: Onse hulp sij in den name des Heeren. De bibliotheek is veel dank verschuldigd aan professor Robert James Forbes 1900-1973, hoogleraar in de geschiedenis van de natuurwetenschappen en techniek aan de Universiteit van Amsterdam.
Zoeken vu.on.worldcat.org.
Zoeken in VU Library en daarbuiten. Alle resultaten weergeven voor. Aan u geleverd door WorldCat Discovery. Copyright 2001-2018 OCLC. Alle rechten voorbehouden. Library Home e-Journals A-Z Collections A-Z Remote access login Other resources Ask your library. Inloggen Mijn items 0.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
ub vu.
Universiteitsbibliotheek Vrije Universiteit. De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam, 31 020-4445200, fax 4445259; afd. Handschriften en Oude Drukken: 31 020-4445184. Bezit: 1.800.000 bdn. en 9000 tss. Vooral de afdelingen oude drukken en handschriften en bio en bibliografien 020-4445200 zijn van belang. Op de afd. oude drukken bevinden zich o.a. 15e en 16e-eeuwse liturgische handschriften en 17e-eeuwse alba amicorum. Er is een drukkersindex. CATALOGUS: on line. Vanaf november 2000 is de bibliotheek van de VU opgenomen in de CC-Nederland.
Voor derden UBA Universiteit van Amsterdam.
Wilt u bij meerdere bibliotheken in Amsterdam lenen, dan kunt u een AdamNet pas van 45 per jaar kopen. Hiermee hebt u recht op een gratis lenerspas van de Bibliotheek van de UvA, de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA, de Bibliotheek van de Vrije Universiteit UBVU, het Centrum voor Wiskunde en Informatica, de Bibliotheek van Hogeschool InHolland Amsterdam/Diemen en de Bibliotheek van de Hogeschool van Amsterdam HvA.
Bibliotheek-vacatures in Vrije Universiteit Amsterdam mei 2018 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's' zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Bibliotheek in Vrije Universiteit Amsterdam. Mijn recente zoekopdrachten. Magazijnmedewerker Magazijn Ede. Jaar Bijbaan Alkmaar. Service Accountmanager Breda. Accountmanager Service Onderhoud.

Contacteer ons