Op zoek naar vrije universiteit amsterdam geneeskunde?

 
vrije universiteit amsterdam geneeskunde
voltijd bachelor Geneeskunde Vrije Universiteit Amsterdam.
In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam is beoordeeld door 466 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.1 uit 5. bron: Vrije Universiteit Amsterdam deze.
Bacheloropleiding met selectie Toelating en inschrijven Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Als je de middelbare school dit jaar afrondt, mail dan een officiële schoolverklaring met welk type diploma je zal gaan behalen en de vakken die je volgt op dit moment naar studentenbalie@vu.nl. Je kunt de kopieën van je documenten laten waarmerken op je school, een universiteit dus ook de VU, lees hieronder wat je moet meenemen of bij de notaris en ze sturen aan.: Vrije Universiteit Amsterdam.
Geneeskunde Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Onder het kopje Deficiënties wegwerken vind je welke taalcertificaten de Vrije Universiteit accepteert. meld je aan en ontvang per mail informatie over eventuele aanvullende eisen voor toelating op basis van je behaalde buitenlandse vooropleiding. Je kunt bij verschillende instellingen je certificaten behalen. Ja, ga je ervoor? Mooi, meld je uiterlijk 15 januari aan. Als je uiterlijk 15 juli 2018 aan de toelatingseisen gaat voldoen kun je meedoen aan onze selectie. Er zijn twee verschillende routes.: Track A is voor iedereen die op het moment van inschrijven voltijds in 6vwo zit met het juiste pakket. Met voltijds bedoelen we dat je het volledige vakkenpakket volgt, met een voltijds onderwijsurenbelasting van tenminste acht vakken. Deelcertificaten vallen hier niet onder. Track B is voor alle andere mensen die uiterlijk 15 juli 2018 aan de toelatingseisen voldoen. Aan welke track kan ik deelnemen? In dit schema zie je precies wat er voor jou van toepassing is. In totaal zijn er 350 opleidingsplaatsen voor de studie geneeskunde bij VUmc.
Contact en route Organisatie VUmc School of Medical Sciences.
Heb je opmerkingen of suggesties over de website, neem dan contact op met de redactie van de facultaire website geneeskunde: med.vu@vumc.nl. 1007 MB Amsterdam. T: 020 444 44 44. F: 020 444 46 45. De Boelelaan 1117. 1081 HV Amsterdam. De Boelelaan 1118. 1081 HZ Amsterdam. T020: 444 36 36. Copyright 2018 Vrije Universiteit Amsterdam.
Geneeskunde g-k Vrije Universiteit Amsterdam.
Blijf in contact! Vrije Universiteit Amsterdam. Welkom bij de opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Het onderwijsprogramma VUmc-compas, dat je gaat volgen is een goed programma waarin je wordt opgeleid tot een uitstekende dokter. VUmc-compas sluit goed aan bij jouw vooropleiding en is gebaseerd op actuele ontwikkelingen in de geneeskunde en onderwijskundige inzichten.
Zij-instroom geneeskunde Studenten VUmc School of Medical Sciences.
Ben je een talentvolle student met interesse in en ervaring met wetenschappelijk onderzoek? Misschien kun jij dan wel deelnemen aan het vierjarige zij-instroomprogramma geneeskunde van VUmc School of Medical Sciences. Meer informatie over het zij-instroomprogramma vind je in het thema Onderwijs. Copyright 2018 Vrije Universiteit Amsterdam.
Geneeskunde Master's' degree programmes Master's' programme's' Vrije Universiteit Amsterdam.
Why study at VU Amsterdam. Application Dutch students. Application Dutch students home. Admission, language requirements application. Before you arrive. When you arrive. Dokter worden met hoofd, hart en handen. All programmes A to Z. Dokter worden met hoofd, hart en handen. Na de bacheloropleiding geneeskunde kun je doorstromen naar de driejarige masteropleiding geneeskunde, die voor het grootste deel uit coschappen bestaat.

Contacteer ons