Op zoek naar universiteit van amsterdam geneeskunde?

 
universiteit van amsterdam geneeskunde
A-Z Geneeskunde bachelor Universiteit van Amsterdam.
Faculteit der Geneeskunde. Advies en begeleiding 18. In en uitschrijven 7. Regelingen en inspraak 11. Resultaten 1 96 van 96. Aan de slag in het AMC. Aan en afmelden hertentamens. Betalen bij de UvA. Docent van het Jaar. Draadloos internet wifi. E-mail voor studenten. Eten en drinken. Factsheets / Epicurus feiten. Gedragscode Epicurus studenten. Gezondheid en welzijn. Informatie en communicatiekanalen. International Office AMC. Kamers in Amsterdam.
Inschrijven en selectie Bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating en inschrijven. Inschrijven en selectie. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Maak kennis met ons. Toelating en inschrijven. Toelating: numerus fixus. Inschrijven en selectie. Collegegeld en studiekosten. Uitslag tweede ronde Selectie Geneeskunde.
voltijd bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam is beoordeeld door 466 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.1 uit 5. bron: Universiteit van Amsterdam deze.
Geneeskunde Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
De opleidingen worden niet gegeven bij universiteiten, maar binnen de ziekenhuizen zelf. Kijk voor een overzicht van alle medische vervolgopleidingen op de website van de KNMG. Weet je nog niet welk specialisme je wilt doen of kun je niet direct een opleidingsplaats krijgen? Dan kun je als arts gaan werken op één of meer afdelingen in een ziekenhuis. Je kunt ook kiezen voor een managementfunctie in een verpleeg of ziekenhuis, of voor een beleidsfunctie. Je kunt natuurlijk ook docent worden aan een universiteit. Meestal combineer je dan je docenttaken met patiëntenzorg of onderzoek. Aan de VU kun je met de volgende vwo-profielen Geneeskunde studeren.:
Onderwijs Faculteit der Geneeskunde AMC-UvA Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Onderwijs Faculteit der Geneeskunde AMC-UvA. De Universiteit van Amsterdam en het Academisch Medisch Centrum AMC verzorgen de opleidingen voor vrijwel alle erkende medische specialismen. Evidence Based Practice. Ga naar de AMC-site. Gepubliceerd door Universiteit van Amsterdam.
Bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
Ben jij die student die vanaf dag één dokter wordt? Dan kies je voor Geneeskunde in het Academisch Medisch Centrum aan de Universiteit van Amsterdam AMC-UvA. Hier wordt de wetenschappelijke inhoud gekoppeld aan de dagelijkse praktijk van de patiënt en zijn klacht.
Master Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
Het curriculum van de opleiding Geneeskunde van de Faculteit der Geneeskunde Academisch Medisch Centrum AMC, Universiteit van Amsterdam UvA heet Curius. Deze naam is een samentrekking van een drietal woorden die symbool staan voor de opleiding Geneeskunde.: Dit staat bovendien voor eigen inzicht en zelfwerkzaamheid.
Studieprogramma Bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Internationaal studeren stage. Maak kennis met ons. Toelating en inschrijven. In de bachelor Geneeskunde van de UvA wordt veel aandacht besteed aan actuele en toekomstige medische ontwikkelingen.
Faculteit der Geneeskunde AMC-UvA Universiteit van Amsterdam.
Secretaris van de universiteit. Gemeenschappelijke dienstverlenende eenheden. Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Faculteit der Geesteswetenschappen. Faculteit der Geneeskunde AMC-UvA. Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen. Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Faculteit der Tandheelkunde. Advies en overleg. Faculteit der Geneeskunde AMC-UvA. De Faculteit der Geneeskunde is gehuisvest in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam AMC.
Toelating en inschrijven Bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
College van Bestuur. Graduate Schools en Colleges. De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Toelating en inschrijven. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Maak kennis met ons. Toelating en inschrijven. Toelating: numerus fixus. Inschrijven en selectie. Collegegeld en studiekosten. Uitslag tweede ronde Selectie Geneeskunde.

Contacteer ons